Home

Programok

Back to 2000 – Erős vs. Spigiboy

A téli álom után: ÚJRA ITT A FOLYTATÁS!

******* TINIBULI *GD Buli, *DériDance reloded! A leghúzósabb partysorozatok a 2000-es évek első felében. Több generációnak jelentett hatalmas bulikat, igazi szórakozást és felejthetetlen élményeket a Sing Sing-ben. A millenium legnagyobb klasszikusait összeszedjük és egymásután lepörgetjük nektek a budapesti E-Klub és Bank Dance Hall bulijainak és persze a Sing Sing akkori gyakori két vendégével: ERŐS és SPIGIBOY-al!

Újra felcsendül a “Valami véget ért”, a “Más a világ”, a “Rég várok valakire” és persze az össze hazai és külföldi kétezres kedvenc a Groove Coverage-től, a Brooklyn Bounce-on át, a Master Blasterig, de a korai Bob Sinclar és Martin Solveig darabok sem maradnak leporolatlanul. De nem felejtjük el a 2000-es évek közepének nagy kedvenceit sem, így legyen az akár Bob Sinclar, Fedde Le Grand és bármi hasonló nyalánkság, lepörög, kipörög, dübörög!!! Kár is lenne belemenni az előadók sorolásába, aki annak idején ott volt, nagyon jól tudja mi várható és mi volt régen a jó zene…. nyugodt lehet: MINDET ÚJRA ELŐÁSSUK!

★★★ Kötelező találkozó az akkori osztálytársakkal, haverokkal Március 24-én 23.00 órától a SING SING-ben. ★★★

★★★★★★★★★★
ZENE

► ERŐS vs. Spigiboy
► MolnárBé aka. ÓhajBalázs

★★★★★★★★★★
BELÉPŐ

► Éjfélig: 1000 Ft
► Éjfél után: 1500 Ft

★★★ Hívd meg ismerőseid akikkel bulizni szeretnél ezen a találkozón és postold be az eseménybe az akkori kedvenceid vagy akár kedvenc akkori fotód!!! ★★★